Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla och äga restaurangverksamheter samt även arbeta som konsult inom tillhörande verksamhet, utveckla både koncept och menyer samt därmed förenlig verksamhet.
| 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | |||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -2 | -2 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 | -2 | -2 |
| Årets resultat (tkr) | -2 | -2 | -2 |
| Summa tillgångar (tkr) | 756 | 756 | 756 |
| Antal anställda |
| 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | |||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 | -2 | -2 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 | -2 | -2 |
| Årets resultat (tkr) | -2 | -2 | -2 |
| TILLGÅNGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 756 | 756 | 756 |
| Omsättningstillgångar (tkr) | |||
| Tillgångar (tkr) | 756 | 756 | 756 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 120 | 122 | 123 |
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 636 | 634 | 632 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 756 | 756 | 756 |
| 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | |||
| Omsättning per anställd (tkr) | |||
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
| Soliditet | 15.9% | 16.1% | 16.3% |
| Kassalikviditet | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Mt Cuvée AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla och äga restaurangverksamheter samt även arbeta som konsult inom tillhörande verksamhet, utveckla både koncept och menyer samt därmed förenlig verksamhet.